Stickhelg hos Fjällbo shop

Så var det dags för stickhelg igen. Den här gången hos Johanna som har Fjällbo shop. Vi var ett litet, glatt gäng, som invaderade hennes lusthus helgen som gick.  DSC_0025 Jag tror det var Christin som var först in. Och så har vi Johanna själv. Hon la så mycket tid på att pyssla om oss, så hon bliv inte klar med sin egen kofta.

DSC_0029DSC_0028Naturligtvis så fanns det en garnbod också. Välfylld med garner från  Jamieson &  Smith, Berrocco, Ateljé Norrgården m.fl. Inga bilder därinifrån, men jag lovar att det var klappvänligt!DSC_0024Vi tog en utflykt ner till Torekovs hamn och där lyckades jag fånga Christin och Anette på bild. Men eftersom Anette vände ryggen till, så får ni tro på mig när jag säger att det är hon!  DSC_0051Mer bilder från utflykten kommer i nästa blogginlägg.

Evert hade bråkat med grannkatten, fått ett rejält bett och gick med tratt runt huvudet. Han tyckte att det var mycket orättvist att han inte fick sitta ute oss.DSC_0066Kikki var den enda av oss som lyckades avsluta något under helgen.DSC_0095 En jättefin mössa, mönster av Johanna och i garn som Johanna färgat!DSC_0102Johanna funderar på att anordna fler stickhelger, så håll utkik på hennes facebook och instagram!

Tack, Johanna, för en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.