Basilica

Det är så ofta jag lovar mig själv, att nu ska jag bara sticka efter eget huvud, men så springer man på det där perfekta mönstret till det där perfekta garnet som ligger och väntar i garnskåpet. Så jag åkte dit igen… Och det är inte ens i mina färger. basilica_oct14Mönstret heter Basilica, det kommer från en bok som heter Free-Spirit Shawls (Interweave Press). Jag har använt Fyberspates Scrumptious 4-ply, ett garn som är en blandning av ull och silke. Jag stickade en rapport mer än vad som stod i mönstret, eftersom mitt garn var lite tunnare än originalet.basilica_oct14_2Jag är mycket nöjd med resultatet. Det är mycket man kan göra med lyfta maskor, men som sagt, så är det inte mina färger. Presentkorgen nästa…

basilica_oct14_3

(Benjamin Gorilla fick återigen ställa upp som modell, i brist på andra. Han är åtminstone lugn och tålmodig under fotograferingarna.)

I try to knit patterns of my own, but now and then I run into the perfect pattern for the perfect yarn in my stash. This time Basilica, from Free-Spirit Shawls (Interweave Press). I’ve used Fyberspates Scrumptious 4-ply.

I’m really happy with the result, but as I don’t wear those colours, it will go into the gift basket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.